"Παιδεία ευτυχούσι μεν εστί κόσμος, ατυχούσι δε καταφύγιον." ________________________________ Ισοκράτης, 436-338 π.Χ., Αθηναίος ρήτορας
9ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 10 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΔΩΡΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΚΙΑ ΜΑΣ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2013 ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΚΑΚΙ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥ - ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 06/10/13 - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 23/09 ΕΩΣ 27/09 - Ο "ΚΑΛΟΣ" ΚΑΙ Ο "ΚΑΚΟΣ" ΓΟΝΙΟΣ - ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ...! - ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΛΗ - ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 9ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ

ΨΑΧΤΗΡΙ

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Θέση ΔΣ Συλλόγου 9ου για το "Πρόγραμμα ΕΥΖΗΝ"



Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων 9ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου
Αρ. Πρωτ:   29/13    

Μαρούσι,  20  Απριλίου 2013

Προς
1. Διεύθυνση 9ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου
2. Ένωση Γονέων Αμαρουσίου

Κοινοποίηση
1. Υπουργείο Παιδείας
2. Δημοτική Επιτροπή Παιδείας
3. Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
4. Πρόεδρο Σχολικής Επιτροπής
   
Θέμα: «Πρόγραμμα ΕΥΖΗΝ».

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες, αξιότιμοι κυρίες και κύριοι

Πριν από λίγες ημέρες, ζητήθηκε να συμπληρώσουν όσοι γονείς επιθυμούσαν υπεύθυνη δήλωση για την συμμετοχή των μαθητών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο πρόγραμμα «ΕΥΖΗΝ» που περιλαμβάνει «την αξιολόγηση των συνηθειών διατροφής των μαθητών και της σωματικής διάπλασης».
Το πρόγραμμα «ΕΥΖΗΝ» εκπονείται από το «ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ» Πανεπιστήμιο και στην ουσία υλοποιείται από τους δασκάλους Φυσικής Αγωγής οι οποίοι καλούνται στην πρώτη φάση του προγράμματος να διενεργήσουν μετρήσεις ατομικής σωματικής διάπλασης και φυσικής κατάστασης σε μαθητές.
Η δεύτερη φάση του προγράμματος θα διεξαχθεί με την συμπλήρωση ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου που θα αφορά κυρίως τις διατροφικές συνήθειες των μαθητών και κατόπιν θα γίνει αυτόματη επεξεργασία δεδομένων και θα δημιουργηθεί ατομική αναφορά για κάθε μαθητή που συμμετέχει στο πρόγραμμα.

Το Δ.Σ του Συλλόγου γονέων & κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου πραγματικά μετά από έρευνα και κατόπιν επικοινωνίας με άλλους συλλόγους γονέων ανά την χώρα, θέλοντας να αφυπνιστούν  οι  γονείς του σχολείου μας σας γνωρίζει,

  • Σύμφωνα με το πρόγραμμα χάνονται τέσσερις ώρες διδασκαλίας σε κάθε τάξη του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής  σημ: «οι μαθητές που δεν συμμετέχουν στο πρόγραμμα, εγκαταλείπονται στην ουσία καθόσον ο δάσκαλος φυσικής αγωγής κάνει μετρήσεις στα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα».
  • Οι μετρήσεις γίνονται χωρίς την παρουσία γιατρού γιατί αυτός δεν προβλέπεται από το πρόγραμμα.
  • Τα όργανα που χρειάζονται για την διεξαγωγή των μετρήσεων (μετρητές ύψους ,  βάρους κ.α) καλούνται να χρηματοδοτηθούν από τα έσοδα του σχολείου  και  πρόκληση αποτελεί το γεγονός ότι χρησιμοποιείται, τσάμπα εξειδικευμένο εκπαιδευτικό δυναμικό, χρησιμοποιείται εξοπλισμός των σχολείων (χώρους, υπολογιστές κλπ) για τη διεξαγωγή ενός έργου που αναρωτιόμαστε στην υπηρεσία τίνος τελικά??
  • Δεν παρέχεται στους γονείς καμία εξασφάλιση ή ρήτρα για την πιθανή επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων μαθητών από τρίτους, «παρά μόνο ζητήθηκε οι γονείς με υπεύθυνη δήλωση να επιτρέψουν όχι μόνο τις σωματικές μετρήσεις αλλά να συναινέσουν στην ουσία άνευ όρων και στην πιθανή επεξεργασία  των αποτελεσμάτων από τρίτους».
  • Ο έχων την επιστημονική ευθύνη του προγράμματος (καθηγητής Λ. Συντώσης) είναι και ιδρυτής της εταιρείας «family fit»


Παραθέτονται μέρος δηλώσεων την 20-10-2009 των υπευθύνων της εταιρείας «family fit»  με πηγές την ηλεκτρονική σελίδα  «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ on line» πεδίο επιχειρείν:

«Μέχρι σήμερα για την περιοχή μας δεν υπάρχει  κάποια έρευνα που να αφορά στα παιδιά. «Θα πρέπει όμως να σας πω ότι στα «Κέντρα Διατροφής και Ευεξίας FAMILY FIT» ετοιμάζουμε κάτι τέτοιο. Θα κάνουμε επισκέψεις σε όλα τα σχολεία του νομού, θα κάνουμε μετρήσεις και όλα όσα χρειάζονται και τα αποτελέσματα θα τα ανακοινώσουμε σε ημερίδα που θα γίνει αλλά και για κάθε παιδί στους γονείς του χωρίς χρηματική επιβάρυνση».

Μετά από όλα τα παραπάνω που προέκυψαν κατόπιν έρευνας καλούμε:

  • όλους τους γονείς, να αναλογιστούν υπεύθυνα εάν τα παιδιά τους θέλουν να φοιτούν σε ένα δημόσιο σχολείο (όπου οι διατροφικές συνήθειες και η φυσική κατάσταση των μαθητών θα πρέπει να είναι ευθύνη της πολιτείας μέσω του σχολείου και των δημόσιων υπηρεσιών υγείας)  ή σε ένα σχολείο που χρησιμοποιείται για διενέργεια έρευνας.
  • Την ένωση γονέων Αμαρουσίου να αντιδράσει άμεσα.
  • Τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής να μην διαθέσει κανένα χρηματικό ποσόν για το παραπάνω πρόγραμμα.
  • Την Διεύθυνση του σχολείου να μην επιτρέψει, αναλογιζόμενη και τις ευθύνες, σε κανένα δάσκαλο (συμπεριλαμβανομένου και των δασκάλων Φ.Α) να χρησιμοποιηθεί ή να παρεκκλίνει του εκπαιδευτικού/διδακτικού προγράμματος του.
  • Τους δασκάλους να μην συμμετέχουν σε καμία εργασία που αφορά το πρόγραμμα όπως (μετρήσεις, καταγραφή, αποδελτίωση και ηλεκτρονική καταχώριση) και να τους θυμίσουμε ότι τέτοια προγράμματα δεν είναι μέσα στις αρμοδιότητες, στις υποχρεώσεις και στα καθήκοντα  τους,  ούτε του διδακτικού αλλά ούτε και του εργασιακού τους ωραρίου.
  • Το Υπουργείο παιδείας να αποσύρει άμεσα την συγκεκριμένη έρευνα.



Σάββατο 20 Απριλίου 2013

"1ος Σχολικός & Λαϊκός Ποδηλατικός Γύρος Αμαρουσίου & Διασυλλογικό Circuit Μικρών Κατηγοριών"


Κυριακή 21 Απριλίου 2013, ώρα εκκίνησης 11:00,
Αφετηρία Δημαρχείο Αμαρουσίου
Σχολικός & Λαϊκός Ποδηλατικός Γύρος Αμαρουσίου

Την Κυριακή 21 Απριλίου στις 11:00π.μ. οι μαθητές και οι μαθήτριες των δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων της πόλης είναι προσκεκλημένοι να  συμμετέχουν με το ποδήλατό τους στην ξεχωριστή αυτή αθλητική και ψυχαγωγική εκδήλωση που διοργανώνεται για πρώτη φορά στο Μαρούσι.


Την ίδια ώρα θα ξεκινήσει και ο Λαϊκός Ποδηλατικός γύρος, ανοικτός σε κάθε πολίτη με διάθεση για «ορθοπεταλιές».

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού του Σχολικού και Λαϊκού Ποδηλατικού γύρου είναι το Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα). 
Οι ποδηλάτες θα ακολουθήσουν τη διαδρομή Βασ. Σοφίας, συνέχεια οδός Σουρή, αριστερά οδός Βασ. Όλγας, συνέχεια Πλ. Ευτέρπης, συνέχεια οδός Θέμιδος, αριστερά οδός Δημ.Γούναρη αριστερά οδός Βασ.Σοφίας, τερματισμός Δημαρχείο Αμαρουσίου.  
Στην είσοδο του Δημαρχείου Αμαρουσίου, θα λειτουργεί από τις 09:30 π.μ. η Γραμματεία των Αγώνων, όπου θα υποβάλλονται οι δηλώσεις συμμετοχής. Με τον αριθμό που θα λαμβάνει από την Γραμματεία ο κάθε συμμετέχων, αποκτά δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση που θα ακολουθήσει για τα ποδήλατα αξίας 500 ευρώ.   

          
-Διασυλλογικό Circuit Μικρών Κατηγοριών 
Μετά το πέρας του Σχολικού και Λαϊκού Ποδηλατικού Γύρου θα ακολουθήσει Διασυλλογικό Σικρκουϊ μικρών κατηγοριών αποκλειστικά με μέλη ποδηλατικών συλλόγων συνολικής διάρκειας 40 λεπτών.  

Η κλειστή διαδρομή θα ακολουθήσει τη διαδρομή Δημαρχείο Αμαρουσίου, Βασ. Σοφίας, συνέχεια αριστερά οδός Δημ. Ράλλη, αριστερά οδός Δημ. Μόσχα, αριστερά οδός Βασ. Σοφίας, τερματισμός Δημαρχείο.


-Κλήρωση ποδηλάτων, απονομές και βραβεύσεις      
Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων θα ακολουθήσουν οι βραβεύσεις και οι απονομές μεταλλίων στους διακριθέντες. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση για την ανάδειξη των τυχερών που θα κερδίσουν τα ποδήλατα αξίας 500 ευρώ. 
Φορέστε λοιπόν, το Ποδηλατικό σας κράνος και ελάτε να αθληθούμε ευχάριστα!  

"Ενωση Γονέων Δήμου Αμαρουσίου - Πρόσκληση σε Ενημερωτική Γενική Συνέλευση"


Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

"Η Ζωφόρος του Παρθενώνα"


Μια ψηφιακή εφαρμογή για την παρουσίαση της ζωφόρου του Παρθενώνα. Οι θεατές εισάγονται στη θεματολογία της ζωφόρου, μπορούν να πλοηγηθούν σε συγκεκριμένα μέλη και να αντλήσουν πληροφορίες για κάθε σκηνή που απεικονίζεται. Τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα εκαπαιδευτικά παιχνίδια της εφαρμογής απευθείας στο διαδίκτυο.
Η εφαρμογή αναπτύχθηκε από το
Υπουργείο Πολιτισμού - Υπηρεσία Συντήρησης Μνημείων Ακρόπολης -
Α 'Εφορεία Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων και το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ).
http://www.parthenonfrieze.gr

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ


Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

"Ημέρα Ολυμπιακής Παιδείας 2013"

Με ιδαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε 
ότι το σχολείο μας θα παραστεί στο 
3ο Πανελλήνιο Πρόγραμμα «Ημέρα Ολυμπιακής Παιδείας»


Μέσα από τις Τέχνες θα αναβιώσουμε την ιστορία των 1ων Αγώνων, 
με σκοπό πάντα  τη διάδοση των αρχών του Ολυμπισμού σε όλη την επικράτεια και στόχο την ενημέρωση των μαθητών της ιστορίας των Αγώνων. 

Πρόκειται για μια εναλλακτική μορφή εκπαίδευσης η οποία έχει τίτλο: «Οι 1οι Σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 6-15 Απριλίου 1896… Αθήνα 12 Απριλίου 2013». Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για μαθητές και εκπαιδευτικούς έχοντας ως όραμα τη διάδοση της Ολυμπιακής μας Ιστορίας και της Ολυμπιακής Κληρονομιάς μας.
Το 3ο Πανελλήνιο Πρόγραμμα «Ημέρα Ολυμπιακής Παιδείας» τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, Αθλητισμού & Πολιτισμού και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και θα πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, την Παρασκευή 12 Απριλίου 2013, στις 11 το πρωί.
Είσοδος ελεύθερη.
Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 210/6878912 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: hoa@ethnoa.org




Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

"Πρόγραμμα Ε.Υ.ΖΗ.Ν"

Τι είναι αλήθεια 
το πρόγραμμα Ε.Υ.ΖΗ.Ν.?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΟΣΤ 


Αρχική Ανακοίνωση από Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής 
από 01/03/2013


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΕΥΖΗΝ" ΣΤΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 
{ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ)

Αρ.Πρωτ.29280/Γ4/01-03-2013/ΥΠΑΙΘΠΑ
ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Πληροφορίες : Χρήστος Νίκου

Τηλέφωνο : 210-3443516

FAX : 210-3442210
E-mail : physgram(ΑΤ)minedu.gov.gr


ΘΕΜΑ: «Διενέργεια Προγράμματος Ε.Υ.Ζ.Η.Ν. στην Π.Ε.»

Μετά την επιτυχή εφαρμογή του προγράμματος το οποίο περιελάμβανε την αξιολόγηση της σωματικής διάπλασης και των συνηθειών διατροφής των μαθητών των Γ’ και Ε’ τάξεων του Δημοτικού Σχολείου τη χρονική περίοδο 2008-2011, και λαμβάνοντας υπόψη το Φ.Ε.Κ. 1139/28-7-2010, Άρθρο 4, Παράγραφος 6 (Φυσική Αγωγή, Δείκτες Κινητικής και Σωματικής Ανάπτυξης), το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού αποφάσισε την επέκταση του σε όλους τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία και Δημοτικά), με την ονομασία Ε.Υ.Ζ.Η.Ν. (Εθνική Δράση Υγείας για τη ΖωΗ των Νέων).
Το πρόγραμμα θα αναπτυχθεί σε δύο φάσεις.
Στην Α’ φάση καλούνται οι εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής των Δημοτικών Σχολείων στο πλαίσιο του μαθήματός τους, να διενεργήσουν τις μετρήσεις σωματικής διάπλασης και φυσικής κατάστασης και οι Νηπιαγωγοί μόνο τις μετρήσεις σωματικής διάπλασης έως 31/3/2013, σύμφωνα με τις επισυναπτόμενες οδηγίες και να καταγράψουν σε έντυπα τα αποτελέσματα. Ο απαραίτητος εξοπλισμός (μετροταινία, ζυγαριά κ.α.) είναι διαθέσιμος από τη διενέργεια του προγράμματος τα προηγούμενα έτη. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει (π.χ. Νηπιαγωγεία) θα αγοραστεί με δαπάνη του σχολείου.
Στη Β΄ φάση η οποία θα διαρκέσει από 1/4/2013 έως 31/5/2013 θα διεξαχθεί η αξιολόγηση των συνηθειών διατροφής και φυσικής δραστηριότητας των μαθητών, μέσω της ηλεκτρονικής συμπλήρωσης ερωτηματολογίου στο οποίο θα εισαχθούν και τα δεδομένα των μετρήσεων της α’ φάσης (σωματική διάπλαση & φυσική κατάσταση των μαθητών). Μετά την ολοκλήρωση της εισαγωγής του συνόλου των μετρήσεων κάθε παιδιού θα γίνεται αυτόματη επεξεργασία των δεδομένων και θα δημιουργείται μονοσέλιδη Ατομική Αναφορά για κάθε μαθητή με τα αποτελέσματα των αξιολογήσεων. Οι αναφορές θα πρέπει να εκτυπωθούν και να παραδοθούν στους μαθητές ή στους γονείς τους στο πλαίσιο κάποιας εκδήλωσης στο σχολείο. Η Β’ φάση του προγράμματος θα διεξαχθεί στα εργαστήρια πληροφορικής των σχολείων. Πριν την έναρξη της Β’ φάσης θα προηγηθεί αναλυτική εγκύκλιος με οδηγίες.
Για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων των μαθητών, η καταγραφή των μετρήσεων των μαθητών στην ηλεκτρονική φόρμα θα γίνεται μόνο με τη χρήση του Αριθμού Μητρώου.
Για την επιτυχή διεξαγωγή του εγχειρήματος, απαιτείται η συνεργασία των Διευθυντών των σχολικών μονάδων με τους εκπαιδευτικούς ΠΕ11, ΠΕ19/20 και ΠΕ70 και η εφαρμογή των επισυναπτόμενων αναλυτικών οδηγιών.
Οι αξιολογήσεις συνηθειών διατροφής και φυσικής δραστηριότητας των παιδιών θα γίνουν από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο το οποίο έχει και την επιστημονική ευθύνη του προγράμματος (Καθηγητής Λ. Συντώσης).
Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ

"Μεγάλες Γιορτές Ανακύκλωσης"



Και φέτος ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζοντας πρωτοβουλίες και ενέργειες που συμβάλλουν στην ευαισθητοποίηση της νεολαίας σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και αγάπης προς αυτό, για δεύτερο συναπτό έτος συμμετέχει στις Μεγάλες Γιορτές Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης που διοργανώνει πανελλαδικά το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών «Ανταποδοτική Ανακύκλωση» σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια.

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

''Απρίλιος 2013 -Έναρξη Τμήματος Σκάκι"

Ανακοίνωση
Έναρξη Τμήματος ΣΚΑΚΙ




Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε 
 ότι κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας 
από το Δήμο Αμαρουσίου την

Παρασκευή 5 Απριλίου και ώρα 19:30 
ξεκινούν τα μαθήματα ΣΚΑΚΙ

σε συνεργασία με το τμήμα Τέχνης & Πολιτισμού 
του Δήμου Αμαρουσίου 
με υπεύθυνο δάσκαλο τον κ. Γρηγοριάδη

Περισσότερες πληροφορίες
Παλαιότερη Ανακοίνωση

Καλούνται τα παιδιά που είχαν δηλώσει συμμετοχή 
να προσέλθουν την παραπάνω μέρα και ώρα 
στο χώρο του σχολείου μας

Από το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 


Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Παράσταση στο σχολείο μας




Πρόκειται για λίστα αναπαραγωγής από 4 βίντεο
συνολικής διάρκειας περίπου 4 λεπτών
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ!!





 











Διοργάνωση από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 9ου Δημοτικού

Αν έχετε και άλλες φωτό και βίντεο
και θέλετε να τα αναρτήσουμε
επικοινωνήστε μαζί μας

ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΝΕΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ 
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΑ SITE ΑΠΟ...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ LIVE

b

s

Free counters!

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ

Total since 20 Mar 2013