"Παιδεία ευτυχούσι μεν εστί κόσμος, ατυχούσι δε καταφύγιον." ________________________________ Ισοκράτης, 436-338 π.Χ., Αθηναίος ρήτορας
9ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 10 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΔΩΡΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΚΙΑ ΜΑΣ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2013 ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΚΑΚΙ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥ - ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 06/10/13 - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 23/09 ΕΩΣ 27/09 - Ο "ΚΑΛΟΣ" ΚΑΙ Ο "ΚΑΚΟΣ" ΓΟΝΙΟΣ - ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ...! - ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΛΗ - ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 9ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ

ΨΑΧΤΗΡΙ

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

"Μεγάλες Γιορτές Ανακύκλωσης"



Και φέτος ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζοντας πρωτοβουλίες και ενέργειες που συμβάλλουν στην ευαισθητοποίηση της νεολαίας σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και αγάπης προς αυτό, για δεύτερο συναπτό έτος συμμετέχει στις Μεγάλες Γιορτές Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης που διοργανώνει πανελλαδικά το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών «Ανταποδοτική Ανακύκλωση» σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, από τις αρχές Μαρτίου και μέχρι τις 19 Απριλίου 2013 οι μαθητές των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης που έχουν ήδη ενημερωθεί από το αρμόδιο Γραφείο Παιδείας του Δήμου Αμαρουσίου, συμμετέχοντας σε αυτόν τον πρωτότυπο διαγωνισμό, έχουν επιδοθεί στην ανακύκλωση διαφόρων ειδών συσκευασιών -μεταλλικών, πλαστικών και γυάλινων- στα ολοκληρωμένα κέντρα ανταποδοτικής ανακύκλωσης τόσο στο Μαρούσι όσο και σε άλλους δήμους.

Στο Μαρούσι το κέντρο ανταποδοτικής ανακύκλωσης βρίσκεται στην πλατεία Η.Σ.Α.Π Αμαρουσίου.

Για κάθε συσκευασία που ανακυκλώνεται θα εκτυπώνεται ένα κουπόνι του Μεγάλου Διαγωνισμού Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης. Οι μαθητές θα πρέπει να συλλέγουν τα κουπόνια ως σχολικό τμήμα.

Τα συγκεντρωθέντα κουπόνια θα πρέπει ανά σχολικό τμήμα συνολικά από όλα τα σχολεία της πόλης να έχουν παραδοθεί στο Γραφείο Παιδείας του Δήμου στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9, ισόγειο, τηλ. 2132038294-6) το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 19 Απριλίου και μέχρι τις 2 μ.μ.

Τα τρία σχολικά τμήματα ανά Δήμο που θα έχουν συγκεντρώσει τα περισσότερα κουπόνια με τα οποία θα πιστοποιείται ότι είχαν και τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης, θα κερδίσουν τα τρία δώρα – έπαθλα του Μεγάλου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης.

Ειδικότερα:

1ο Δώρο – Έπαθλο για το σχολικό τμήμα με τη μεγαλύτερη συμμετοχή: Ποδήλατο για κάθε μαθητή του σχολικού τμήματος.

2ο Δώρο – Έπαθλο για το σχολικό τμήμα με τη δεύτερη μεγαλύτερη συμμετοχή: Mp4 player για κάθε μαθητή του σχολικού τμήματος.

3ο Δώρο – Έπαθλο για το σχολικό τμήμα με την τρίτη μεγαλύτερη συμμετοχή: Mp3 player για κάθε μαθητή του σχολικού τμήματος.

Συνολικά στις φετινές Γιορτές Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης συμμετέχουν 2.224 σχολικές μονάδες από 19 Δήμους σε όλη την Ελλάδα.

Η ανακοίνωση των σχολικών τμημάτων που θα έχουν πρωτεύσει πανελλαδικά θα γίνει τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2013. Την ίδια ημέρα θα κοινοποιηθεί, επίσης, στους νικητές η ημερομηνία της εκδήλωσης για την απονομή των δώρων.

Αντιπροσωπεία μαθητών των πρωτευσάντων τμημάτων θα παρευρεθεί και στη μεγάλη καταληκτική τελετή απονομής που θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο της Ακρόπολης με συμμετοχή Δημάρχων και επισήμων.

Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία ανακύκλωσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν και με τα γραφεία της εταιρίας «Ανταποδοτική Ανακύκλωση» στα τηλ. 210 6856111.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ κάντε το σχόλιο σας επώνυμα, με κόσμιο τρόπο και με σεβασμό προς τους υπόλοιπους που συμμετέχουν.

ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΑ SITE ΑΠΟ...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ LIVE

b

s

Free counters!

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ

Total since 20 Mar 2013