"Παιδεία ευτυχούσι μεν εστί κόσμος, ατυχούσι δε καταφύγιον." ________________________________ Ισοκράτης, 436-338 π.Χ., Αθηναίος ρήτορας
9ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 10 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΔΩΡΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΚΙΑ ΜΑΣ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2013 ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΚΑΚΙ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥ - ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 06/10/13 - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 23/09 ΕΩΣ 27/09 - Ο "ΚΑΛΟΣ" ΚΑΙ Ο "ΚΑΚΟΣ" ΓΟΝΙΟΣ - ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ...! - ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΛΗ - ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 9ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ

ΨΑΧΤΗΡΙ

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

"Γονέας του 21ου Αιώνα"




Ο Έλληνας γονιός, οι συγκρούσεις γονέων – παιδιών, η ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο, ο Έλληνας μαθητής, το παιχνίδι στη ζωή του παιδιού, είναι μερικά από τα θέματα που αναπτύσσονται στο βιβλίο “Γονέας του 21ου αιώνα -Διλήμματα και Προοπτικές”των Εκπαιδευτηρίων Δούκα. Πρόκειται για ένα ανθολόγιο κειμένων που συντάχθηκε με την ευγενική συμμετοχή ανθρώπων των γραμμάτων, των τεχνών , αλλά και πετυχημένων στο χώρο τους  επαγγελματιών.

Πατήστε και διαβάστε




Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

"Και έφαγαν αυτοί καλύτερα..." Εκπαιδευτικό παιχνίδι





Εκπαιδευτικοί και γονείς μπορούν να παίξουν μαζί με τα παιδιά τους και να μάθουν με ευχάριστο τρόπο για το πρόβλημα αλλά κυρίως για τους τρόπους αντιμετώπισης του υποσιτισμού, ενός ιατρικού προβλήματος  που απειλεί τη ζωή 195 εκατομμυρίων παιδιών παγκοσμίως. Όλοι μαθαίνουν παίζοντας μέσα από βίντεο, εικόνες και πληροφορίες, ενημερώνονται και βοηθούν τους Γιατρούς Χωρίς να σώσουν ακόμη περισσότερες παιδικές ζωές. 

" Οι δεινόσαυροι της Παταγονίας στην Αθήνα"

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ


Από την έκθεση στην Κρήτη

Χρήσιμα
Η έκθεση θα φιλοξενείται στο Κέντρο Ιππασίας στα Oλυμπιακά Ακίνητα στο πάρκο Γουδή, απέναντι από το θέατρο Badminton και θα διαρκέσει από την 1η Οκτώβριου 2012 μέχρι το Μάρτιο 2013.
Η Έκθεση λειτουργεί όλες τις μέρες της εβδομάδας, πρωί και απόγευμα.
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 – 20:00 Σάββατο και Κυριακή 10:00 – 21:00
Τιμή εισιτηρίου είναι: 7 € για ενήλικες και 4 € για παιδία, με διάφορα πακέτα ειδικών κατηγοριών (εκπαιδευτικοί, γκρουπ, οικογένειες, πολλαπλές επισκέψεις, φοιτητές κλπ)
Όλοι οι χώροι είναι πλήρως προσπελάσιμοι και από άτομα με ειδικές ανάγκες.
Πληροφορίες για τη λειτουργία της Έκθεσης και για κρατήσεις στο τηλ. 210. 77 01 890

Η έκθεση συνδιοργανώνεται από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης-Πανεπιστήμιο Κρήτης, τους Φίλους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης και τη Grupo Cultural SRL της Αργεντινής.


Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

"ΟΥΠΣ... σκάλωσε & Πώς να κρύψεις ένα λιοντάρι"

ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ


Oliver Jeffers & Helen StephensΟΥΠΣ... σκάλωσε & Πώς να κρύψεις ένα λιοντάρι, εκδόσεις Ίκαρος

Χρήσιμα
Σάββατο 02.02.2013 / Ώρα 12:00
ΑΘΗΝΑ (ΣΤΑΔΙΟΥ 24) - ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΙΑΝΟΣ
Για παιδιά από 5 ετών.
Είσοδος ελεύθερη

Οι εκδόσεις ΙΚΑΡΟΣ και ο ΙΑΝΟS παρουσιάζουν σε μια διαδραστική αφήγηση τα βιβλία
ΟΥΠΣ... σκάλωσε, του Oliver Jeffers & Πώς να κρύψεις ένα λιοντάρι, της Helen Stephens.

«Αποστολή: Παγωμένη Ανταρκτική»


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ



Μπορούμε να επιβιώσουμε στην Ανταρκτική;


Χρήσιμα

Διάρκεια έκθεσης:  Οκτώβριος 2012 - Φεβρουάριος 2013
Ώρες λειτουργίας της έκθεσης
Δευτέρα - Πέμπτη:  09:00 - 13:30
Παρασκευή:  09:00 - 20:00
Σάββατο: 11:00 - 16:00
Κυριακή: 10:00 - 18:00
Τιμές εισιτηρίων:
Απλό: 6 ευρώ
Οικογενειακό Εισιτήριο για την έκθεση «Αποστολή: Παγωμένη Ανταρκτική»
(2 ενήλικοι και 2 παιδιά): 18 ευρώ
Οικογενειακό Εισιτήριο για την έκθεση «Αποστολή: Παγωμένη Ανταρκτική» και την προβολή στη «Θόλο» «Παγωμένοι Κόσμοι»
(2 ενήλικοι και 2 παιδιά): 35 ευρώ
Πληροφορίες:Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Πειραιώς 254, Ταύρος 177 78
Τηλ: 212 254 0000
Φαξ: 212 254 0123
Επικοινωνία : hellenic-cosmos@ime.gr


Το τοπίο προκαλεί δέος... Αλλά πώς αισθάνεται κανείς όταν βρίσκεται εκεί;Πώς επηρεάζουν οι θερμοκρασίες του εδάφους την ανθρώπινη συμπεριφορά; Τι μπορεί να κάνει κανείς για να επιζήσει σε αυτή την «κατεψυγμένη» έρημο;

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

"Ημερολόγια έτους 2013 & Ανάρτηση ιστοσελίδας του συλλόγου μας"


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΣ



Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 9ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου
ΑΠ: 16/13
Αθήνα, 25-1-13

ΘΕΜΑ: Ημερολόγια έτους 2013 & ανάρτηση ιστοσελίδας του συλλόγου μας

Αγαπητοί γονείς,
όπως πάντα έτσι και φέτος ο σύλλογος γονέων & κηδεμόνων προσφέρει το ημερολόγιο του νέου έτους το οποίο συνοδεύεται από δίπτυχη ατομική φωτογραφία του μαθητή καθώς και ομαδική της τάξης. Η αγορά του είναι απολύτως προαιρετική και η τιμή ανέρχεται στα 10€ για το κάθε παιδί. Λόγω των δύσκολων οικονομικά συνθηκών που βιώνουμε όλοι, θα θέλαμε σα σύλλογος να στηρίξουμε τις τρίτεκνες οικογένειες δίνοντας το τρίτο ημερολόγιο δωρεάν. Όσοι γονείς επιθυμούν να αποκτήσουν τα ημερολόγια και τις αναμνηστικές φωτογραφίες των παιδιών τους παρακαλούνται όπως καταβάλλουν το αντίστοιχο αντίτιμο έως την 1-2-2013 ημέρα Παρασκευή, και όσοι δεν επιθυμούν να το αποκτήσουν παρακαλούνται όπως το επιστρέψουν χωρίς φθορές έως την παραπάνω ημερομηνία. Τα χρήματα θα εισπραχθούν από τον εκπαιδευτικό της τάξης μέσα σε φάκελο που θα περιέχει το ακριβές αντίτιμο και εξωτερικά θα γράφει τα στοιχεία του μαθητή.
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε  για τη συμπαράστασή σας σε κάθε μας βήμα και να σας θυμίσουμε ότι η εξασφάλιση του ημερολογίου μαζί με τις φωτογραφίες των παιδιών μας δεν διατηρεί μόνο μία μαθητική παράδοση αλλά αποτελεί και αναμνήσεις, οι οποίες θα συνοδεύουν το παιδί και τους γονείς σε όλη τους την ζωή.

Eπίσης σας ενημερώνουμε για τη λειτουργία ιστοσελίδας του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου την οποία και μπορείτε να επισκεφτείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  
9o-dimotiko-amarousiou-blogspot.com
μέσα από την οποία θα μπορούμε όλοι μας να εκφραζόμαστε, να προβληματιζόμαστε και να  προτείνουμε καινοτόμες ιδέες που έχουν στόχο την βέλτιστη λειτουργία της σχολικής μας κοινότητας.

Mε εκτίμηση



"Κοπή Βασιλόπιτας στις τάξεις"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΣ


Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 9ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου
ΑΠ: 12/13
Αθήνα, 20-1-13

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ήρθε η ώρα για την κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας στο σχολείο μας. Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων σας ενημερώνει ότι η κοπή της πίτας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25-1-13 σε κάθε τμήμα ξεχωριστά, κατά τη διάρκεια του σχολικού προγράμματος μαζί με τους δασκάλους. Τις βασιλόπιτες και τα δώρα εξασφάλισε ο Σύλλογός μας για τους μικρούς μας μαθητές.

Eπίσης σας ενημερώνουμε για την ανάρτηση της ιστοσελίδας του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου. Η ιστοσελίδα μας βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο αλλά λειτουργικό στάδιο και μπορείτε να την επισκεφτείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:   


Mε εκτίμηση

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

«Επιτροπή Ελέγχου Κυλικείου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΣ




Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων 9ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου
Αρ. Πρωτ:  11/13
Αρμόδιος: ΔΑΡΑΣ Δημήτριος, τηλ: 6972713747


Μαρούσι,  17 Ιανουαρίου 2013
Προς
1. Δνση 9ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου. 
2. Σχολική Επιτροπή

Θέμα: «Επιτροπή Ελέγχου Κυλικείου». 

Σχετικά με το αναφερόμενο στο θέμα αντικείμενο, σας γνωρίζουμε ότι, από τον σύλλογο γονέων & κηδεμόνων ορίζεται τακτικός εκπρόσωπος στην επιτροπή ελέγχου κυλικείου η ΝΟΥΛΙΑ Μαρία ΒΑΣΙΛΕΙΑΓΚΟΥ με αναπληρωματική την ΜΟΥΑΤΣΟΥ-ΚΟΝΤΟΥ Αποστολία.

Παρακαλώ όπως λάβετε γνώση.


Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

«Δημιουργία εκπαιδευτικού θεματικού τμήματος ¨σκάκι¨ σε αίθουσα του 9ου Δημοτικού σχολείου Αμαρουσίου για τους μαθητές του».

ΔΡΑΣΕΙΣ / ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ



Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων 9ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου
Αρ. Πρωτ:  10/13
Αρμόδιος: ΔΑΡΑΣ Δημήτριος, τηλ: 6972713747

                                                               Μαρούσι,  15 Ιανουαρίου 2013

Προς
1.  Τμήμα Τέχνης & Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου  
Υπόψιν κ. Κόλια.
2.  Δνση  9ου Δημοτικού Σχολείου
3.  Σχολική Επιτροπή
(υπόψιν Κο ΠΑΠΑΔΑΚΟ Νικόλαο)

Θέμα: «Δημιουργία εκπαιδευτικού  θεματικού τμήματος ¨σκάκι¨ σε αίθουσα του 9ου
Δημοτικού σχολείου Αμαρουσίου για τους μαθητές του».

Μετά από προφορικό αίτημα μας και σε συνέχεια τ/φ επικοινωνίας μας για την δημιουργία του αναφερόμενου στο θέμα εκπαιδευτικού τμήματος σε αίθουσα του σχολείου μας, σας γνωρίζουμε ότι οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων μαθητών είναι σαράντα τέσσερις (44) τις οποίες και σας αποστέλλουμε σε φ/ο.
Κατόπιν τούτου, παρακαλούμε για τις απ’ ευθείας ενέργειες σας, σε ότι αφορά την παραχώρηση αίθουσας για την δημιουργία του τμήματος Σκάκι στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου.
Επίσης ενημερώνουμε τη Δ/νση του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου ότι το παρόν έγγραφο να θεωρηθεί αίτημα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου προς την Σχολική Επιτροπή  για την παραχώρηση της αίθουσας και παρακαλούμε όπως αποστείλετε σχετικό γνωμοδοτικό έγγραφο στην παραπάνω αρμόδια για την έγκριση του αιτήματος μας, επιτροπή.

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

"Παρενόχληση και εκφοβισμός στο σχολείο (bullying), συνέπειες στην ψυχική υγεία των μαθητών"

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

   


Ποιες είναι οι νέες μορφές της σχολικής βίας;

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΠΑΙΔΙ & ΣΧΟΛΕΙΟ


Tα θύματα των bullies είναι ήσυχοι, ευαίσθητοι, αγχώδεις και ανασφαλείς μαθητές, που σπάνια αμύνονται ή αντεπιτίθενται σε αυτές τις προσβολές.
Από τη Ρούλα Βαρτελάτου, Κοινωνιολόγο, Εγκληματολόγο
Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται αυξημένο το φαινόμενο της βίας στο σχολείο.
Η σχολική βία και επιθετικότητα, διεθνώς, ονομάζεται «bullying», που σημαίνει την επικράτηση του δυνατότερου στον ασθενέστερο μέσω της τρομοκρατίας και του εκφοβισμού. Ο όρος αυτός μπορεί να περιγραφεί ως η συστηματική κατάχρηση της εξουσίας και περικλείει πράξεις παραβατικού χαρακτήρα, οι οποίες εκδηλώνονται μεταξύ ανηλίκων και έχουν επαναλαμβανόμενο χαρακτήρα.
Ωστόσο ο ορισμός της σχολικής βίας είναι σχετικός και εξαρτάται από το ισχύον κάθε φορά κοινωνικό και πολιτισμικό πλαίσιο.


"Χριστούγεννα 2012"


Χριστούγεννα 2012

Δημαρχείο Αμαρουσίου 
Χώρος Εκδηλώσεων Σχολείου






Δείτε όλες τις φωτό

Διοργάνωση από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 9ου Δημοτικού


Αν έχετε και άλλες φωτό και βίντεο
και θέλετε να τα αναρτήσουμε
επικοινωνήστε μαζί μας


ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΝΕΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ 
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥΣΥΛΛΟΓΟΥ

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

«Μελέτη, συντήρηση και κατασκευή σημάνσεως κυκλοφορίας έξω από το 9ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου επί της οδού Αυτ. Ηρακλείου 42 & Σπετσών».

ΔΡΑΣΕΙΣ / ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ



Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων 9ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου
Αρ. Πρωτ:  9/13
Αρμόδιος: ΔΑΡΑΣ Δημήτριος, τηλ: 6972713747

                                                               Μαρούσι,  9 Ιανουαρίου 2013

Προς
1.  Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών – έργων  Δήμου Αμαρουσίου
ü Τμήμα Χωροθέτησης
ü Τμήμα κατασκευής και επίβλεψης έργων
Κοινοποίηση
2.  Τμήμα παιδείας Δήμου Αμαρουσίου
3.  Δνση 9ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου.

Θέμα: «Μελέτη, συντήρηση και κατασκευή σημάνσεως κυκλοφορίας έξω από το 9ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου επί της οδού Αυτ. Ηρακλείου 42 & Σπετσών».
1.        Σχετικά με το αναφερόμενο στο θέμα αντικείμενο, σας γνωρίζουμε την επιτακτική ανάγκη εργασιών που επιβάλλονται να γίνουν επί των οδών που περικλείουν το αναφερόμενο στο θέμα σχολικό συγκρότημα ως ακολούθως:

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

"Ιανουάριος 2013: Δραστηριότητες Σκάκι"


ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΣΚΑΚΙ



Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 9ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου
Α.Π. /13

Ανακοίνωση

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια δράσης του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου θα λειτουργήσει εφόσον συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός μαθητών, σε αίθουσα του Σχολείου μας, από τον μήνα Φεβρουάριο θεματικό τμήμα με δραστηριότητα το ‘’ΣΚΑΚΙ’’.

Το προαναφερόμενο τμήμα δημιουργείτε ύστερα από αίτημα του συλλόγου μας και σε συνεργασία με το τμήμα Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου το οποίο έχει και την ευθύνη του δάσκαλού.

Επίσης σας γνωρίζουμε ότι το εκπαιδευτικό τμήμα Σκακιού θα λειτουργεί κάθε Παρασκευή σε τμήμα των δέκα (10) παιδιών από 19:30 έως 20:30 και σε περίπτωση που οι αιτήσεις υπερβαίνουν τις δέκα (10) θα λειτουργήσει και δεύτερο τμήμα σε συνέχεια του προηγούμενου από 20:30 έως 21:30.

Το κόστος συμμετοχής που έχει ορισθεί από το τμήμα Τέχνης & πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου ανέρχεται σε είκοσι (20) € για την εγγραφή κάθε παιδιού και δέκα (10) € η μηνιαία συνδρομή.

Όσοι γονείς ενδιαφέρονται τα παιδιά τους να συμμετέχουν στην παραπάνω δραστηριότητα, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την παρακάτω αίτηση ενδιαφέροντος.

Με εκτίμηση


O   Πρόεδρος                                            Η Γεν. Γραμματέας

ΔΑΡΑΣ Δημήτριος                                    ΝΟΥΛΙΑ Μαρία




Αίτηση Ενδιαφέροντος

Ο κάτωθι υπογεγραμμένος…………….………………………………………………………..γονέας του μαθητή/μαθήτριας ………………………………………………………του…………………Τμήματος δηλώνω ότι επιθυμώ το παιδί μου να συμμετέχει στο τμήμα ΣΚΑΚΙ που θα λειτουργεί

κάθε Παρασκευή σε αίθουσα του 9ου Δ. Σχολείου και ώρες από 19:30 έως 20:30 ή 20:30 έως 21:30 αντίστοιχα και αποδέχομαι το κόστος εγγραφής και μηνιαίας συνδρομής.

Ø Σημ: Στο πρώτο τμήμα θα προτιμηθούν μαθητές των μικρότερων τάξεων.

Ø Παρακαλούνται οι γονείς που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον να επιστρέψουν την αίτηση ενδιαφέροντος συμπληρωμένη στο σχολείο μαζί με όλο το σώμα του εγγράφου έως την 11-1-2013 στην/στον εκπαιδευτικό της τάξης, την οποία παρακολουθεί ο ενδιαφερόμενος μαθητής.

Ø Αριθμός τ/φ επικοινωνίας γονέα:…………………………………………………………………………………..

Ο

Γονέας ή Κηδεμόνας

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΤΙ ΠΡΟΛΟΓΟΥ...



Σας καλωσορίζουμε στην πρώτη προσπάθεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού σχολείου Αμαρουσίου  για την δημιουργία μιας διαφορετικής μορφής συνεύρεσης και ανταλαγής απόψεων μεταξύ των γονέων και κηδεμόνων.Παρακαλούμε συγχωρέστε τα όποια λάθη και τις τυχόν παραλείψεις μας.

Ευελπιστούμε, ότι με την βοήθεια όλων και δουλεύοντας ομαδικά, η ιστοσελίδα αυτή θα ανανεώνετε σε καθημερινή βάση ώστε να βοηθήσει γονείς ,παιδιά και δασκάλους στην αμεσότερη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα του σχολείου μας και όχι μόνο, με κύριο γνώμονα το καλό των παιδιών μας.

Πριν ξεκινήσετε την περιήγηση σας στον χώρο μας παρακαλούμε διαβάστε το disclaimer ΕΔΩ

Συνοψίζοντας το ιστολόγιο αυτό είναι μια προσπάθεια βελτίωσης της επικοινωνίας μεταξύ γονέων των οποίων τα παιδιά φοιτούν στο 9ο δημοτικό σχολείο Αμαρουσίου.
Θα μπορείτε εύκολα να βρείτε  Ανακοινώσεις του Συλλόγου ,  Επιστολές και Δράσεις προς Τρίτους ,  Δραστηριότητες , Ανακοινώσεις Σχολείου , Θέματα για Γονείς  , Live Chat καθώς και εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό υλικό και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Ο καθέ γονέας μπορεί να σχολιάζει κάθε ανάρτηση αφήνοντας το σχόλιο του. Θα θέλαμε την ενεργή συμμετοχή  όλης της σχολικής κοινότητας και σας προτρέπουμε να ξεκινήσετε μια συζήτηση, να δημοσιοποιήσετε ένα προβληματισμό, να εκφράσετε την αντίθεση, να κάνετε κάποια ερώτηση καθώς και να ξεκινήσετε ένα θέμα που πιθανώς μας αφορά όλους, είτε στέλνοντας μύνημα στην διαχειριστική ομάδα είτε γράφοντας στο κουτί προτάσεων ΕΔΩ .

Μοναδική προϋπόθεση είναι η επώνυμη συμμετοχή με ευγένια και αξιοπρέπεια από όλους τους συμμετέχοντες. Για την δική σας διευκόλυνση καλό θα ήταν να γίνετε μέλη δημιουργώντας λογαριασμό μέσω gmail και να συνδέεστε με Google Chrome κάθε φορά που χρησιμοποιείται το site.

Σας ευχόμαστε καλή διαμονή και ευχόμαστε ο συγκεκριμένος χώρος να γίνει σημείο αναφοράς για το σχολείο μας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Τα μέλη του ΔΣ
9ου Δημοτικού σχολείου

ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΑ SITE ΑΠΟ...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ LIVE

b

s

Free counters!

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ

Total since 20 Mar 2013