"Παιδεία ευτυχούσι μεν εστί κόσμος, ατυχούσι δε καταφύγιον." ________________________________ Ισοκράτης, 436-338 π.Χ., Αθηναίος ρήτορας
9ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 10 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΔΩΡΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΚΙΑ ΜΑΣ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2013 ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΚΑΚΙ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥ - ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 06/10/13 - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 23/09 ΕΩΣ 27/09 - Ο "ΚΑΛΟΣ" ΚΑΙ Ο "ΚΑΚΟΣ" ΓΟΝΙΟΣ - ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ...! - ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΛΗ - ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 9ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ

ΨΑΧΤΗΡΙ

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

"Ημερολόγια έτους 2013 & Ανάρτηση ιστοσελίδας του συλλόγου μας"


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΣ



Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 9ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου
ΑΠ: 16/13
Αθήνα, 25-1-13

ΘΕΜΑ: Ημερολόγια έτους 2013 & ανάρτηση ιστοσελίδας του συλλόγου μας

Αγαπητοί γονείς,
όπως πάντα έτσι και φέτος ο σύλλογος γονέων & κηδεμόνων προσφέρει το ημερολόγιο του νέου έτους το οποίο συνοδεύεται από δίπτυχη ατομική φωτογραφία του μαθητή καθώς και ομαδική της τάξης. Η αγορά του είναι απολύτως προαιρετική και η τιμή ανέρχεται στα 10€ για το κάθε παιδί. Λόγω των δύσκολων οικονομικά συνθηκών που βιώνουμε όλοι, θα θέλαμε σα σύλλογος να στηρίξουμε τις τρίτεκνες οικογένειες δίνοντας το τρίτο ημερολόγιο δωρεάν. Όσοι γονείς επιθυμούν να αποκτήσουν τα ημερολόγια και τις αναμνηστικές φωτογραφίες των παιδιών τους παρακαλούνται όπως καταβάλλουν το αντίστοιχο αντίτιμο έως την 1-2-2013 ημέρα Παρασκευή, και όσοι δεν επιθυμούν να το αποκτήσουν παρακαλούνται όπως το επιστρέψουν χωρίς φθορές έως την παραπάνω ημερομηνία. Τα χρήματα θα εισπραχθούν από τον εκπαιδευτικό της τάξης μέσα σε φάκελο που θα περιέχει το ακριβές αντίτιμο και εξωτερικά θα γράφει τα στοιχεία του μαθητή.
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε  για τη συμπαράστασή σας σε κάθε μας βήμα και να σας θυμίσουμε ότι η εξασφάλιση του ημερολογίου μαζί με τις φωτογραφίες των παιδιών μας δεν διατηρεί μόνο μία μαθητική παράδοση αλλά αποτελεί και αναμνήσεις, οι οποίες θα συνοδεύουν το παιδί και τους γονείς σε όλη τους την ζωή.

Eπίσης σας ενημερώνουμε για τη λειτουργία ιστοσελίδας του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου την οποία και μπορείτε να επισκεφτείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  
9o-dimotiko-amarousiou-blogspot.com
μέσα από την οποία θα μπορούμε όλοι μας να εκφραζόμαστε, να προβληματιζόμαστε και να  προτείνουμε καινοτόμες ιδέες που έχουν στόχο την βέλτιστη λειτουργία της σχολικής μας κοινότητας.

Mε εκτίμηση



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ κάντε το σχόλιο σας επώνυμα, με κόσμιο τρόπο και με σεβασμό προς τους υπόλοιπους που συμμετέχουν.

ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΑ SITE ΑΠΟ...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ LIVE

b

s

Free counters!

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ

Total since 20 Mar 2013