"Παιδεία ευτυχούσι μεν εστί κόσμος, ατυχούσι δε καταφύγιον." ________________________________ Ισοκράτης, 436-338 π.Χ., Αθηναίος ρήτορας
9ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 10 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΔΩΡΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΚΙΑ ΜΑΣ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2013 ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΚΑΚΙ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥ - ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 06/10/13 - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 23/09 ΕΩΣ 27/09 - Ο "ΚΑΛΟΣ" ΚΑΙ Ο "ΚΑΚΟΣ" ΓΟΝΙΟΣ - ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ...! - ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΛΗ - ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 9ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ

ΨΑΧΤΗΡΙ

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

"Γονέας του 21ου Αιώνα"




Ο Έλληνας γονιός, οι συγκρούσεις γονέων – παιδιών, η ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο, ο Έλληνας μαθητής, το παιχνίδι στη ζωή του παιδιού, είναι μερικά από τα θέματα που αναπτύσσονται στο βιβλίο “Γονέας του 21ου αιώνα -Διλήμματα και Προοπτικές”των Εκπαιδευτηρίων Δούκα. Πρόκειται για ένα ανθολόγιο κειμένων που συντάχθηκε με την ευγενική συμμετοχή ανθρώπων των γραμμάτων, των τεχνών , αλλά και πετυχημένων στο χώρο τους  επαγγελματιών.

Πατήστε και διαβάστε






Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα από το 1977, εκδίδουν σε ετήσια βάση το Ημερολόγιο τους. Ένα ανθολόγιο κειμένων με την ευγενική συμμετοχή ανθρώπων των γραμμάτων, των τεχνών , αλλά και πετυχημένων στο χώρο τους  επαγγελματιών.

Την αφορμή για την φετινή έκδοση έδωσε η πιεστική κοινωνική και οικονομική πραγματικότητα , που δεν αφήνουν κανένα ανεπηρέαστο. Με αφετηρία την ημερίδα «Γονέας στον 21o  Αιώνα» δημιουργήθηκαν γόνιμοι προβληματισμοί και με την έκδοση αυτή, επιχειρείται να μεταφερθεί ο απόηχος των πολύ ουσιαστικών εισηγήσεων και συζητήσεων που έλαβαν χώρα.

Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα απευθύνθηκαν σε γονείς, εκπαιδευτικούς, ανθρώπους της αγοράς, αλλά και μαθητές για να καταθέσουν τις δικές τους απόψεις.

Καινοτομούν με την ηλεκτρονική έκδοση του Ημερολογίου που λαμβάνει χώρα για δεύτερη συνεχή χρονιά και μας δίνει τη δυνατότητα να μοιραστούμε το πολύ χρήσιμο περιεχόμενο με όλους όσοι έχουν τις ίδιες σκέψεις και αγωνίες, όπως αυτές αναδεικνύονται μέσα απο τα κείμενα που παρατίθενται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ κάντε το σχόλιο σας επώνυμα, με κόσμιο τρόπο και με σεβασμό προς τους υπόλοιπους που συμμετέχουν.

ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΑ SITE ΑΠΟ...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ LIVE

b

s

Free counters!

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ

Total since 20 Mar 2013