"Παιδεία ευτυχούσι μεν εστί κόσμος, ατυχούσι δε καταφύγιον." ________________________________ Ισοκράτης, 436-338 π.Χ., Αθηναίος ρήτορας
9ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 10 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΔΩΡΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΚΙΑ ΜΑΣ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2013 ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΚΑΚΙ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥ - ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 06/10/13 - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 23/09 ΕΩΣ 27/09 - Ο "ΚΑΛΟΣ" ΚΑΙ Ο "ΚΑΚΟΣ" ΓΟΝΙΟΣ - ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ...! - ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΛΗ - ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 9ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ

ΨΑΧΤΗΡΙ

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

''Έφτασε η «Ώρα της Γης»''

Το Σάββατο 23 Μαρτίου, στις 08:30 μ.μ. 
σβήνουμε όλοι τα φώτα για μια ώρα, 
στέλνοντας μήνυμα αποφασιστικότητας 
για την προστασία του περιβάλλοντος και μια καλύτερη ζωή


Από την Κοζάνη μέχρι τη Φολέγανδρο και από την Αττική μέχρι τα Γρεβενά, τη Χίο, την Καβάλα και την Άνδρο η τοπική αυτοδιοίκηση κινητοποιείται και παροτρύνει τις τοπικές κοινωνίες για δράσεις που ξεπερνούν τον συμβολισμό της παγκόσμιας εκστρατείας της Ώρας της Γης. 

Η «Ώρα της Γης» έφτασε και η περιβαλλοντική οργάνωση WWF καλεί εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να σβήσουν για μια ώρα τα φώτα στις οκτώ και μισή απόψε, σε μια ένδειξη ευαισθησίας για την προστασία του περιβάλλοντος. 
Πέρσι τα φώτα έσβησαν σε περισσότερες από 6.950 μεγαλύτερες αλλά και μικρότερες πόλεις ενώ ακόμη και οι αστροναύτες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό χαμήλωσαν την τάση του ρεύματος.
Στη φετινή πρωτοβουλία αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότερες από 150 χώρες ενώ η Τυνησία, τα Γκαλαπάγκος και η Ρουάντα είναι από τις χώρες που θα κατεβάσουν για πρώτη φορά τον διακόπτη.

Ο Δήμος Αμαρουσίου, έχοντας ως βασική προτεραιότητα την προστασία του περιβάλλοντος, δίνει για 5η συνεχή χρονιά το παρών στην «Ώρα της Γης», που αποτελεί μία σημαντική παγκόσμια περιβαλλοντική κινητοποίηση για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και σηματοδοτεί την ανάληψη άμεσης δράσης σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο για την προστασία του πλανήτη μας.
Το Σάββατο 23 Μαρτίου 2013, στις 20.30, το Μαρούσι θα πρωταγωνιστήσει και εφέτος στην «Ώρα της Γης» σβήνοντας τα φώτα για μία ώρα. Ο Δήμος Αμαρουσίου θα σβήσει τα φώτα στο Δημαρχιακό Μέγαρο και στα άλλα δημοτικά κτήρια, στέλνοντας μήνυμα ευαισθητοποίησης και συμμετοχής στον αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος και μια καλύτερη ζωή. 


Earth Hour 2013 Official Video



I WILL IF YOU WILL

DARE THE WORLD TO SAVE THE PLANET


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ κάντε το σχόλιο σας επώνυμα, με κόσμιο τρόπο και με σεβασμό προς τους υπόλοιπους που συμμετέχουν.

ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΑ SITE ΑΠΟ...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ LIVE

b

s

Free counters!

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ

Total since 20 Mar 2013